Κρούσμα κορωνοϊού στην πτήση της Σάκκαρη: 14 μέρες καραντίνα, χωρίς προπονήσεις!

Κρούσμα κορωνοϊού στην πτήση της Σάκκαρη: 14 μέρες καραντίνα, χωρίς προπονήσεις!

Η Ελληνίδα τενίστρια θα παραμείνει στο δωμάτιό της για 14 ημέρες, χωρίς τη δυνατότητα προπόνησης, αφού στην πτήση που επέβαινε υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού.

Κλεισμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της θα χρειαστεί να παραμείνει η Μαρία Σάκκαρη για τις επόμενες 14 ημέρες, καθώς όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο (16/1), στην πτήση από το Αμπου Ντάμπι για την Μελβούρνη που επέβαινε η Ελληνίδα τενίστρια, υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού.

Ολοι οι αθλητές που πηγαίνουν στην Μελβούρνη για να συμμετάσχουν στο Αυστραλιανό Οπεν υποχρεώνονται να μείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ωστόσο, το γεγονός ότι υπήρξε κρούσμα στην πτήση που μετέφερε την Μαρία Σάκκαρη, υποχρεώνει σε σκληρότερη καραντίνα την Ελληνίδα τενίστρια.

Η συμπατριώτισσά μας θα παραμείνει κλεισμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και δεν θα μπορεί να κάνει ούτε προπόνηση, όπως γίνεται ξεκάθαρο και από την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοργανώτρια Αρχή.

«Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε σε επιβάτη πτήσης από το Αμπού Ντάμπι στη Μελβούρνη. 64 άτομα ήταν στο αεροπλάνο, μεταξύ των οποίων 23 αθλητές τένις. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι ήδη σε καραντίνα. Ο επιβάτης που διαγνώστηκε θετικός και δεν είναι αθλητής, είχε αρνητικό τεστ πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο. Οι 23 αθλητές που ταξίδεψαν μαζί του, δεν θα μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο για τις επόμενες 14 ημέρες. Δεν θα μπορούν να προπονηθούν», ανέφερε η ανακοίνωση του Αυστραλιανού Οπεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ