Τσιτσιπάς : «Ο Κύργιος είναι το μαύρο πρόβατο του τένις»

Τσιτσιπάς : «Ο Κύργιος είναι το μαύρο πρόβατο του τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι και είχαν αγωνιστεί μαζί σε διπλό.

Ο Νικ Κύργιος είναι ένας πολύ ιδιόρρυθμος τενίστας. Κάνει τα… δικά του και συχνά – πυκνά γίνεται viral, για λάθος λόγους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος στο podcast «No Challenges Remaining» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ελληνοαυστραλό τενίστα, με τον οποίο είναι φίλοι και είχαν αγωνιστεί μαζί σε διπλό.

«Είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, που σιχαίνεται να χάνει. Πιστέψτε με, δεν του αρέσει καθόλου να χάνει. Δεν το περίμενα όταν το είδα. Παίξαμε μαζί στα διπλά της Ουάσινγκτον και όταν αποκλειστήκαμε και βγήκαμε από το γήπεδο ήταν τόσο πολύ απογοητευμένος και ενοχλημένος που με ξάφνιασε. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω.

O Νικ είναι το μαύρο πρόβατο της ATP. Του αρέσει να κάνει απρόβλεπτα πράγματα και του αρέσει να τραβάει την προσοχή του κόσμου, δεν θα το αρνηθώ αυτό. Και είναι και κάτι φυσιολογικό, δεν είναι κακό.

Έχει τη δική του προσωπικότητα, που αποδεικνύεται πως αρκετοί άνθρωποι την λατρεύουν. Πολλοί άνθρωποι επίσης τον μισούν και δεν το καταλαβαίνω. Αλλά είναι άλλοι τόσοι και εκείνοι που τον συμπαθούν. Για μένα είναι εντάξει και θεωρώ ότι το άθλημα το χρειάζεται αυτό. Είναι ψυχαγωγικό, είναι διασκεδαστικό. Έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, που πολλοί παίκτες δεν έχουν», ανέφερε.

Για τη δική του σχέση με τον Κύργιο: «Θα έλεγα πως είμαστε καλοί φίλοι, αλλά κάνει κλήσεις στο FaceTime σε τελείως τυχαίες ώρες. Κάποιες φορές μου τηλεφωνεί στη μια τη νύχτα, δεν το καταλαβαίνω».

Για τη συμπεριφορά του Ελληνοαυστραλού στο γήπεδο: «Όσο δεν δείχνει ασέβεια προς τους άλλους, είναι εντάξει. Μπορεί λίγες φορές να το έχει κάνει και αυτό δεν είναι καλό, αλλά όταν σέβεται απόλυτα το παιχνίδι και κάνει το σωστό, είναι πολύ διασκεδαστικό να παρακολουθείς τους αγώνες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ