Τσιτσιπάς – Μπαουτίστα Αγκούτ 2-0

Τσιτσιπάς – Μπαουτίστα Αγκούτ 2-0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ ( 7-5, 7-5) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ για το ATP Cup και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με την Ισπανία.

Δύσκολο έργο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ για το ATP Cup αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 7-5, 7-5 και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά ανάμεσα με την Ισπανία αν και η Ελλάδα έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια. Aυτό γιατί νωρίτερα ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επιβλήθηκε 6-3, 6-4 του Μιχάλη Περβολαράκη και χάρισε στην Ισπανία την πρόκριση στους «4».

Στο πρώτο σετ ο Ελληνας τενίστας είχε από το ξεκίνημα το πάνω χέρι κρατώντας το σερβίς του και προηγήθηκε έτσι με 6-5. Τότε με μπρέικ κατάφερε να κάνει το 7-5 και να πάρει το πρώτο σετ.

Πιο εύκολα φάνηκε να είναι τα πράγματα στο δεύτερο σετ όπου ο Στέφανος προηγήθηκε γρήγορα με 4-1 έχοντας ένα μπρέικ. Ο Ισπανός αντέδρασε, έφτασε στο 5-5 με δικό του μπρέικ αλλά ο Τσιτσιπάς μένοντας ψύχραιμος κατάφερε να φτάσει στο 7-5 και το 2-0 παίρνοντας τη νίκη.

Έτσι η Ελλάδα χάρη στη νίκη του Τσιτσιπά παραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης νίκης της στο θεσμό, καθώς το διπλό θα είναι αυτό που θα κρίνει την ομάδα που θα κερδίσει αυτό το ζευγάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ