Η Μλαντένοβιτς αποθέωσε την Σάκκαρη

Η Μλαντένοβιτς αποθέωσε την Σάκκαρη

Ο Κριστίνα Μλαντένοβιτς μίλησε για τη νίκη της επί της Μαρίας Σάκκαρη και αναφέρθηκε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια με κολακευτικά λόγια.

Με μία κραυγή που ακούστηκε σε ολόκληρη την Μελβούρνη, «ξέσπασε» η Κριστίνα Μλαντένοβιτς μόλις πήρε το τελευταίο γκέιμ, στην αναμέτρηση με την Μαρία Σάκκαρη για τον 1ο γύρο του Australian Open, που φιλοξενείται στην μεγαλούπολη της Αυστραλίας.

«Είναι μια μεγάλη νίκη, εναντίον μίας παίκτριας που, εδώ και πολύ καιρό, ήταν εξαιρετικά συνεπής, κερδίζοντας πολλούς αγώνες. Δεν θα κρύψω, ότι δεν ήμουν πολύ χαρούμενη όταν έμαθα την κλήρωση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γαλλίδα τενίστρια, μετά την νίκη της με 6-2, 0-6, 6-3 επί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

«Αλλά είπα στον εαυτό μου ότι θα ήταν δύσκολο και για τις δύο. Είναι αλήθεια ότι ήταν σταθερή και στο δεύτερο σετ κυριάρχησε απόλυτα. Είναι ένα κορίτσι που δίνει μεγάλη ένταση, που χτυπά σκληρά, που κινείται καλά. Είχα προετοιμάσει πολλά για αυτό το ματς με τον αδελφό μου, γιατί τακτικά πρέπει να παίζεις με μεγάλη ακρίβεια για να την ωθήσεις στο λάθος ή για να πετύχεις να την ξεπεράσεις και να την βγάλεις από τα μοτίβα της. Είμαι πολύ χαρούμενη με την απόδοσή μου, έχοντας κρατήσει το σερβίς μου στις σημαντικές στιγμές, για να παραμείνω στον αγώνα. Το σημείο αναφοράς ήταν το τρίτο σετ. Κρατάω όλα τα θετικά, Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μόνο για τον πρώτο γύρο», πρόσθεσε η Μλαντένοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ