Απίθανη ανατροπή του Τιμ, άφησε εκτός Australian Open τον Κύργιο (3-2)

Απίθανη ανατροπή του Τιμ, άφησε εκτός Australian Open τον Κύργιο (3-2)

Παρότι ο Νικ Κύργιος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ, ο Ντομινίκ Τιμ επέστρεψε και σφράγισε μία τρομερή ανατροπή (3-2), παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Australian Open.

Παρότι ο Νικ Κύργιος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ, ο Ντομινίκ Τιμ επέστρεψε και σφράγισε μία τρομερή ανατροπή (3-2), παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Australian Open. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που είχε διάρκεια τρεις ώρες και 24 λεπτά, ο Ντομινίκ Τιμ απέκλεισε τον Νικ Κύργιο από τον 4ο γύρο του Australian Open, που φιλοξενείται στην Μελβούρνη.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας (Νο 47 στον κόσμο) μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τα πρώτα δύο σετ με 6-4, σε 38 και 42 λεπτά, αντίστοιχα. Όμως, στην συνέχεια, ο Αυστριακός πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2, επικρατώντας με 6-3 (σε 33 λεπτά) και 6-4 (σε 50 λεπτά) στα επόμενα δύο σετ.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3, καθώς σ’ εκείνο το σημείο ο φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης έκανε μπρέικ στον Κύργιο, επικρατώντας τελικά με 6-4, μετά από 41 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ