«Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, πέρασε στον 4ο γύρο του Australian Open (3-2)

«Ατσάλινος» Τζόκοβιτς, πέρασε στον 4ο γύρο του Australian Open (3-2)

Στον 4ο γύρο του Australian Open πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έπειτα από ένα «δραματικό» παιχνίδι κόντρα στον εξαιρετικό Τέιλορ Φριτζ. Αγωνία για τον τραυματισμό του και για το αν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Μίλος Ράονιτς.

Πέντε σετ χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ και να παραμείνει στο κυνήγι του ένατου τίτλου του στο Australian Open. Το Νο.1 του κόσμου έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στα δυο τελευταία σετ, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (πιθανότατα θλάση) και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που πανηγύρισε έξαλλα.

Ο Σέρβος κέρδισε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ (το πρώτο στο τάι-μπρέικ), αλλά στη συνέχεια είδε τον 23χρονο αντίπαλό του (που είναι Νο 31 στην κόσμο) να επιστρέφει δυναμικά και να ισοφαρίζει. Τελικά, ο Νόλε ανέβασε την απόδοσή του στο πέμπτο σετ και έφτασε στη νίκη με 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6, 6-2, μετά από 3 ώρες και 25 λεπτά αγώνα.

Στον 4ο γύρο, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Μίλος Ράονιτς, ο οποίος νίκησε νωρίτερα τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς 7-6 (2), 5-7, 6-2, 6-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ