Σάκκαρη: Με την… Σαλάχ του τένις στον πρώτο γύρο του Qatar Open

Σάκκαρη: Με την… Σαλάχ του τένις στον πρώτο γύρο του Qatar Open

Η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε στον πρώτο γύρο του Qatar Open με την Μαγιάρ Σερίφ. Την κορυφαία Αιγύπτια τενίστρια, την οποία πρόσφατα είχε αποθεώσει ο Σαλάχ.

Την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο του Qatar Open, που πραγματοποιείται στην Ντόχα, έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια στο πρώτο της παιχνίδι στα hard courts του Κατάρ, θα βρει στον δρόμο της την Αιγύπτια, Μαγιάρ Σερίφ.

Μια τενίστρια, που λατρεύεται σαν Θεά στην πατρίδα της και μάλιστα πρόσφατα είχε δεχθεί τα συγχαρητήρια από τον Σαλάχ για την συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός.

Η Μαγιάρ Σερίφ είχε ξεκινήσει την περιπέτειά της από τα προκριματικά και είχε γίνει η πρώτη Αιγύπτια στην ιστορία της διοργάνωσης που κατέφερε να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού Γκραντ Σλαμ.

Η 24χρονη τενίστρια, βρίσκεται στο Νο. 114 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, καθώς έλαβε μέρος στο Αυστραλιανό Οπεν και μάλιστα έγινε η πρώτη τενίστρια από τη χώρα της που πέτυχε νίκησε κυρίως ταμπλό Γκραντ Σλαμ.

Το έργο της Μαρίας θα είναι δύσκολο, καθώς η Σερίφ είναι φορμαρισμένη. Αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αιγύπτιας, θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Μπελίντα Μπέντσιτς και τη Μάντισον Κις.

Στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλός της Μαρίας είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ στα ημιτελικά είναι πιθανό να βρει μπροστά της την Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία είναι η επικεφαλής του ταμπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ