Η Κις στον δρόμο της Σάκκαρη (vid)

Η Κις στον δρόμο της Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Μπελίντα Μπέντσιτς.

Την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Σέριφ από την Αίγυπτο, θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, η οποία είναι στο Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Αμερικανίδα το απόγευμα της Τρίτης απέκλεισε με 2-0 σετ την Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς (6-4, 6-1) και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 2021 για την Κις, η οποία τον Ιανουάριο είχε βρεθεί θετική στον Covid-19. Η 26χρονη δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Μελβούρνη και είχε χάσει τα τουρνουά στην Ωκεανία και φυσικά το Αυστραλιανό Οπεν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες, αφού είχαν κοντραριστεί το 2020 στους 32 του Αυστραλιανού Οπεν. Ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε κερδίσει η Μαρία με 2-0 σετ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/3) και θα αρχίσει περίπου στις 17.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ