Κοκκινάκης : «Η κατάθλιψη ήταν πολύ αληθινή, με έπιαναν κρίσεις πανικού»

Κοκκινάκης : «Η κατάθλιψη ήταν πολύ αληθινή, με έπιαναν κρίσεις πανικού»

Ο Θανάσης Κοκκινάκης αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη τη χρονική περίοδο που έμεινε εκτός δράσης στο τένις λόγω τραυματισμών.

Για την κατάθλιψη που βίωσε στο χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός δράσης στο τένις λόγω των τραυματισμών μίλησε ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Ο Αυστραλός, αλλά ελληνικής καταγωγής, τενίστας μιλώντας στο podcast Ordineroli Speaking περιέγραψε αναλυτικά τα σημάδια της κατάθλιψης, ενώ αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάθλιψη ήταν πολύ αληθινή. Πήγαινα για καφέ και με έπιαναν κρίσεις πανικού, ήθελα απλά να φύγω από εκεί. Ήμουν πολύ νευρικός, με έπιαναν ταχυπαλμίες. Πραγματικά περίεργα πράγματα, πράγματα που ποτέ δεν είχα βιώσει στο παρελθόν. Δεν έκανα ποτέ θετικές σκέψεις και αν για ένα δευτερόλεπτο είχα κάποια θετική σκέψη αμέσως γύριζα τον διακόπτη και πάλι στην αρνητικότητα.

Δεν θέλω να φανώ κατσούφης γιατί είμαι μια χαρά πλέον, αλλά ναι ήταν πολύ άσχημα για κάποιο καιρό. Ήταν περίεργη φάση, δεν μπορούσα με τίποτα να δω κάτι καλό στο τέλος του τούνελ. Νομίζω πως μόνο οι άνθρωποι που έχουν βιώσει αντίστοιχη εμπειρία μπορούν να το καταλάβουν. Ακόμα και αν υπάρχουν κάποια καλά πράγματα μπροστά σου, δεν μπορείς να τα δεις γιατί είσαι κλειδωμένος στις σκέψεις σου.

Είναι ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος και δεν θέλω κανείς να το περάσει αυτό, επειδή αν ο σωματικός πόνος είναι άσχημος, ο ψυχικός πόνος είναι πολύ χειρότερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ