Πρεμιέρα με Σάκκαρη το τουρνουά του Ντουμπάι

Πρεμιέρα με Σάκκαρη το τουρνουά του Ντουμπάι

Το WTA 1000 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (7/3) με 7 αγώνες στο κυρίως πρόγραμμα της hard court διοργάνωσης των 1.8 εκ. δολαρίων. Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει (18:30 ώρα Ελλάδας) την Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ τους.

Στην τελευταία αναμέτρηση της πρεμιέρας της Κυριακής, στο κεντρικό court, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί εναντίον της Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το 2014 μάλιστα, η Τσέχα τενίστρια, Νο63 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε κερδίσει την Σάκκαρη σε τελικό Challenger στην Πολωνία.

Η Ελληνίδα τενίστρια η οποία βρίσκεται στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την προημιτελική πορεία στο Qatar Open, εκεί όπου αποκλείστηκε από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και στο τουρνουά του Ντουμπάι αναμένεται να συνεχίσει το πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, έχοντας έως τώρα ρεκόρ 8-4.

Στα τρία από τα τέσσερα τουρνουά στα οποία έχει αγωνιστεί φέτος, η Σάκκαρη έχει αγωνιστεί σε δύο ημιτελικούς (Grampians Trophy, Abu Dhabi) και έναν προημιτελικό (Ντοχα) ενώ στο Australian Open αποκλείστηκε στον 1ο γύροαπό την Μλαντένοβιτς.

Τέλος, εάν πάρειι τη νίκη, η Σάκκαρη στο 2ο γύρο θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Οσταπένκο-Τιγκ, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα του Dubai Tennis Championships είναι τα Γκοφ-Αλεξάντροβα, Κορνέ-Κασάτκινα και Παβλιουτσένκοβα-Κουντερμέτοβα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ