Φέντερερ : Μια νίκη μακριά από το Νο.1

Φέντερερ : Μια νίκη μακριά από το Νο.1

Ο Ρότζερ Φέντερερ δυσκολεύτηκε κόντρα στον Φίλιπ Κολσράιμπερ, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ στα προημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament και, πλέον, απέχει μια... ανάσα από το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα σε κάθε λογική ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ του Φίλιπ Κολσράιμπερ πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τα προημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament κι εφόσον κερδίσει το επόμενο παιχνίδι του θ’ ανέβει στο νούμερο 1 της παγκόσμια κατάταξης μετά από 5.5 ολόκληρα χρόνιας «αποχής»!

Ο Ελβετός τενίστας τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στον Γερμανό και χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-6 (8). Το παιχνίδι παρέμεινε κλειστό και στο δεύτερο σετ, αλλά ένα μπρέικ ήταν αρκετό για τον Φέντερερ που έκλεισε εν τέλει τον αγώνα με 2-0 (7-6(8), 7-5) σε 1 ώρα και 42 λεπτά παιχνιδιού.

Κάπως έτσι ο αειθαλής τενίστας έφτασε στην οκτάδα του ολλανδικού τουρνουά κι εφόσον κερδίσει αύριο (μαθαίνει σε λίγη ώρα τον αντίπαλό του) τότε όχι μόνο θα επιστρέψει στο Νο.1, αλλά θα γίνει και ο γηραιότερος που καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε ηλικία 36 ετών και 195 ημερών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ