Φέντερερ : Ο Βασιλιάς επέστρεψε στην κορυφή!

Φέντερερ : Ο Βασιλιάς επέστρεψε στην κορυφή!

Ο Ρότζερ Φέντερερ ναι μεν έχασε το πρώτο του σετ στο ΑBN Amro World Tennis Tournament, αλλά επικράτησε με 2-1 του Ρόμπιν Χάασε και έγινε ο γηραιότερος παίκτης που φτάνει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Φέντερερ επέστρεψε στην κορυφή! Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών συνέτριψε ξανά τη λογική και γύρισε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 5.5 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ του Ρόμπιν Χάασε στα προημιτελικά του  ΑBN Amro World Tennis Tournament και σε ηλικία 36 ετών και 195, από τη Δευτέρα, θα αποτελέσει τον γηραιότερο Νο.1 στην ιστορία, σπάζοντας το ρεκόρ του Αντρέ Άγκασι, που ήταν 33 ετών.

Το παιχνίδι πάντως μόνο καλά δεν ξεκίνησε για τον Φέντερερ, καθώς ο Χάασε έπαιξε εξαιρετικό τένις και μ’ ένα κομβικό break στο 9ο γκέιμ κατάφερε να κάνει το 1-0 στα σετ (4-6).

Η συνέχεια, όμως, ανήκε ολοκληρωτικά στον Βασιλιά του παγκόσμιου τένις. Ο Φέντερερ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο σετ και ξέφυγε άμεσα με 3-0 στα γκειμ, για να κλείσει το σετ με 6-1 και να ισοφαρίσει.

Η κυριαρχία του Ελβετού συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, με τον Χάασε απλά να βλέπει τον Φέντερερ να σμπαραλιάζει κάθε άμυνα του Ολλανδού και να κλείνει και το τρίτο σετ και μαζί και το παιχνίδι με 6-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ