Πρωταθλητής στη Μασσαλία ο Μεντβέντεφ

Πρωταθλητής στη Μασσαλία ο Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ διαδέχτηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον θρόνο της Μασσαλίας, επικρατώντας του Πιέρ-Ιγ Ερμπέρ με 6-4, 6-7(4), 6-4 και ανέβηκε στο Νο2 της κατάταξης.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο παίκτης που διαδέχθηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον θρόνο της Μασσαλίας. Ο Ρώσος πρωταθλητής νίκησε 6-4, 6-7 (4), 6-4 τον Γάλο Πιερ Ερμπέρ στον τελικό και πήρε τον τίτλο που τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε κατακτήσει ο Έλληνας πρωταθλητής.

Πρόκειται για τον δέκατο τίτλο της καριέρας του του 25χρονου, που τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο πρώτο σετ ο Μεντβέντεφ έφτασε στο μπρέικ στο 3-2 και παρότι ο Γάλλος ισοφάρισε αμέσως, απάντησε ξανά για το 4-3. Από κει και πέρα κράτησε με άνεση το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-4.

Η μάχη πήρε φωτιά στο δεύτερο σετ, με τον Ερμπέρ να ανεβάζει ρυθμούς και να φτάνει κοντά στο μπρέικ στο τέταρτο game. Ο Ρώσος άντεξε και, από κει και πέρα, επικράτησαν οι ισορροπίες, με το σετ να φτάνει στο τάι μπρέικ, όπου κυριάρχησε ο Ερμπέρ και ισοφάρισε σε 1-1 σετ .

Το τρίτο σετ κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τους δύο παίκτες να κρατούν με άνεση το σερβίς τους, όμως στο δέκατο game ο Μεντβέντεφ έδειξε την κλάση του και με μπρέικ πήρε τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ