Τσιτσιπάς – Αλιασίμ 2-1

Τσιτσιπάς – Αλιασίμ 2-1

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-5, 4-6, 6-3 του Φελίξ Αλιασίμ και θα βρεθεί στα ημιτελικά του Mexican Open για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι δύο ωρών και τριών λεπτών ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-5, 4-6, 6-3 του 20χρονου Καναδού Φελίξ Οζέ Αλιασίμ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Mexican Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι και τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Αυτός θα είναι ο τρίτος ημιτελικός για τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα μέσα στο 2021 και συνολικά 26ος στην καριέρα του. Στόχος του βέβαια τίποτα λιγότερο από το να κατακτήσει το τουρνουά.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς δέχθηκε μπρέικ με το καλημέρα και ο Αλιασίμ εκμεταλλευόμενος το σερβίς του έφτασε στο 3-1. Με δικό του μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3 ο Στέφανος με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν μαζί ως το 5-5. Με love service game ο Τσιτσιπάς έκανε το 6-5 και με μπρέικ τέλειωσε το σετ με 7-5.

Ο Αλιασίμ έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και προηγήθηκε με 2-1 ενώ στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος το σερβίς του κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό και για τον Τσιτσιπά στο τρίτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας έκανε μπρέικ για το 5-3 και με το σερβίς του έφτασε τελικά στο 6-3 και τη νίκη με 2-1 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ