Τένις : Τελικός Νο. 146 για τον Φέντερερ

Τένις : Τελικός Νο. 146 για τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε με 2-0 σετ τον Αντρέας Σέπι και σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του Ρότερνταμ. Ο τελικός αυτός θα είναι ο 146ος στην καριέρα του και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ιβάν Λεντλ. Ο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε του Ιταλού τενίστα με 6-3, 7-6 (3) και θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ […]

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε με 2-0 σετ τον Αντρέας Σέπι και σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του Ρότερνταμ. Ο τελικός αυτός θα είναι ο 146ος στην καριέρα του και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ιβάν Λεντλ.

Ο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε του Ιταλού τενίστα με 6-3, 7-6 (3) και θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τον τίτλο του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Ο Ελβετός σταρ θα ισοφαρίσει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών, τους 146 τελικούς του Λεντλ και μένουν ακόμα 18 τελικοί για να ισοφαρίσει τον Τζίμι Κόνορς, που κατέχει το κορυφαίο ρεκόρ με 164 τελικούς.

Ακόμη, ο 36χρονος τενίστας διεκδικεί τον τρίτο τίτλο του στο Ρότερνταμ, κυνηγώντας άλλο ένα ρεκόρ, αυτό του πολυνίκη του θεσμού. Μέχρι στιγμής, μετράει δυο, όσα και ο Ολλανδός, Ρίτσαρντ Κράιτσεκ.

Να αναφέρουμε πως ο Φέντερερ δεν έχει χάσει ούτε μια φορά, σε 6 αναμετρήσεις με τον Ντιμιτρόφ και θα διεκδικήσει τον 97ο τίτλο της καριέρας του, τον δεύτερο μέσα στο 2018 μετά το Όπεν της Αυστραλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ