Ήττα και αποκλεισμός για Σάκκαρη στο διπλό του Μαϊάμι (2-0)

Ήττα και αποκλεισμός για Σάκκαρη στο διπλό του Μαϊάμι (2-0)

Με 2-0 σετ (6-1, 6-4), η Μαρία Σάκκαρη μαζί με την Έλενα Ριμπάκινα αποκλείστηκαν πρόωρα από το διπλό του Miami Open, καθώς ηττήθηκαν τις Λουίζα Στέφανι και Χάιλι Κάρτερ.

Πρόωρο… αντίο για τη Μαρία Σάκκαρη στο διπλό του Miami Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια και η Έλενα Ριμπάκινα ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-1, 6-4) από τις Λουίζα Στέφανι και Χάιλι Κάρτερ και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση γρήγορα, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος γύρος…

Το πρώτο σετ δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τη Σάκκαρη και την παρτενέρ της, καθώς ηττήθηκαν με κατεβασμένα τα χέρια με το 6-1 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι εκείνη τη στιγμή, καθώς στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες έδειξαν πως είχαν… παλμό.

Παρότι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και να κάνουν το 4-2, η Σάκκαρη με την Ριμπάκινα δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος, με τις Στέφανι και Κάρτερ να κάνουν την απόλυτη ανατροπή και να επικρατούν με 6-4 στο δεύτερο σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Συνολικά ο αγώνας είχε διάρκεια 64 λεπτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ