Με φόντο τον Τζόκοβιτς η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Με φόντο τον Τζόκοβιτς η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει ο Έλληνας τενίστας στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Στο ταμπλό του Νόβακ Τζόκοβιτς κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά την κλήρωση για το τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Αυτό σημαίνει ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, σε περίπτωση που ξεπεράσει τα υπόλοιπα δύσκολα εμπόδια στην πορεία του προς τον τίτλο, στα ημιτελικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο του κόσμου, αρκεί κι ο Σέρβος να μην πέσει «θύμα» έκπληξης.

Μέχρι τότε ο δρόμος για τον 23χρονο πρωταθλητή δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αφού πέρασε χωρίς αγώνα στον πρώτο γύρο, στη συνέχεια θα συναντηθεί είτε με τον ανερχόμενο Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι, είτε με τον εκπληκτικό φέτος Ασλάν Καράτσεφ.

Στην φάση των «16» είναι πιθανό να βρει απέναντί του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, ενώ στα προημιτελικά πιθανός αντίπαλος (με βάση το ranking) είναι ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κλήρωση του Τζόκοβιτς, που μπορεί να αποφεύγει τον κάτοχο 11 τίτλων Ράφα Ναδάλ μέχρι τον τελικό, αλλά, αναμένεται να συναντήσει τον 19χρονο ταλαντούχο και φιναλίστ του Miami Open, Γιανίκ Σίνερ στον δεύτερο γύρο και στον τρίτο το νικητή του Masters 1000 της Φλόριντα, Χούμπερτ Χουρκάτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ