Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Φοκίνα για τα προημιτελικά

Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Φοκίνα για τα προημιτελικά

Βγήκε το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/4) – Πότε θα παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεχάντρο Νταβίνοβιτς – Φοκίνα για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Κριστιάν Γκαρίν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς – Φοκίνα.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιβηρα τενίστα, που βρίσκεται στο Νο.58 του κόσμου και θα προσπαθήσει να περάσει στον τέταρτο φετινό του ημιτελικό.

Ο Ελληνας τενίστας έχει καλό ρεκόρ σε προημιτελικούς Masters 1000 αφού έχει κερδίσει τους 5 από τους 7 που έχει δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα του. Το απόγευμα της Πέμπτης μάλιστα έγινε γνωστή η ώρα που θα γίνει το παιχνίδι των δύο αθλητών.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Αλεχάντρο θα είναι η πρώτη στο Court Rainier III και θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας, ενώ μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα θα ακολουθεί ο αγώνας του Ντάνιελ Εβανς με τον Νταβίντ Γκοφέν.

Ο νικητής του παιχνιδιού Τσιτσιπάς-Φοκίνα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του Εβανς – Γκοφέν, με τον Βρετανό να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ