«Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς – Σάρωσε τον Έβανς και πήγε τελικό! (2-0, vid)

«Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς – Σάρωσε τον Έβανς και πήγε τελικό! (2-0, vid)

Ένας απολαυστικός Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματικά σάρωσε τον Ντάνιελ Έβανς με 2-0 σετ (6-2, 6-1) και πήρε μία άνετη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο!

Ένας απολαυστικός Στέφανος Τσιτσιπάς (No.5) πραγματικά σάρωσε τον Ντάνιελ Έβανς (No.33) με 2-0 σετ (6-2, 6-1) και πήρε μία άνετη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο (Masters 1000)! Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο «Στεφ» προκρίνεται στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης!

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα στον Βρετανό να πιστέψει πως μπορεί να πάρει εκείνος τη νίκη. Το σκορ και τα σετ όπως βλέπετε από πάνω λένε όλη την αλήθεια.

Σαρωτικός ο Τσιτσιπάς, που πλέον σκέφτεται τον τελικό της Κυριακής (18/4, 15:30) κόντρα σε Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία, Νο.8) ή Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία, Νο.27). Σήμερα το απόγευμα θα βγει ο δεύτερος φιναλίστ.

Από την αρχή φάνηκαν οι… ορέξεις του Τσιτσιπά. Από το πρώτο σερβίς του Έβανς έκανε διπλό break point, αλλά ο Βρετανός τα έσβησε και τα δύο. Ωστόσο, αυτή ήταν η προειδοποίηση, καθώς στο 2-1 ο Έλληνας τενίστας έκανε το break και με το 3-1 πήρε σημαντικό προβάδισμα. Ο Έβανς απάντησε με break για το 3-2, αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε και δεύτερο break στο πρώτο σετ, πραγματοποιώντας το 4-2!

Το πρώτο σετ τελείωσε με τρίτο (!) break του Στέφανου Τσιτσιπά (6-2)!

Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τον «Tsitsifast» να κάνει περίπατο (6-1) και να παίρνει άνετα την πρόκριση για τον δεύτερο τελικό του μέσα στο 2021 (ο πρώτος ήταν στο Mexican Open του Ακαπούλκο όπου έχασε).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως αυτός θα είναι ο 3ος τελικός Masters του Στέφανου Τσιτσιπά μετά από το Rogers Cup του 2018 όπου είχε ηττηθεί από τον Ράφαελ Ναδάλ και το Madrid Open 2019 όπου είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ