Το… παιδί του Ναδάλ στον δρόμο του Τσιτσιπά (vid)

Το… παιδί του Ναδάλ στον δρόμο του Τσιτσιπά (vid)

Στον δεύτερο γύρο του Barcelona Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χαούμε Μουνάρ, που απέκλεισε με 2-0 σετ τον Τιάγκο Μοντέιρο.

Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος την Κυριακή κατέκτησε τον τίτλο στο Monte Carlo Masters, θα αντιμετωπίσει τον Χαούμε Μουνάρ, Νο. 86 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ισπανός στον πρώτο γύρο επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Τιάγκο Μοντέιρο, με τον Ιβηρα να παίρνει το πρώτο σετ με 6-3 και το δεύτερο με 7-5. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα ματς.

Το 2018 στο Next Gen Finals και πέρσι στο Ρολάν Γκαρός. Η αναμέτρηση στο γαλλικό Γκραντ Σλαμ, πάντως, δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ και χρειάστηκε να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη ανατροπή, για να καταφέρει τελικά να πάρει τη νίκη με 3-2 και το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Μουνάρ είναι κλασσικός Ισπανός τενίστας, που αποδίδει εξαιρετικά στο χώμα και στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Είναι το… παιδί του Ναδάλ, καθώς ο Ματαντόρ είναι το είδωλό του και μάλιστα κάνει προπονήσεις στην ακαδημία που έχει ο Ράφα στην Μαγιόρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ