Madrilena Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Madrilena Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Βατούς αντιπάλους θα συναντήσει στους δύο πρώτους γύρους ο Έλληνας τενίστας.

Την ευκαιρία να φτάσει πολύ μακριά και γιατί όχι μέχρι το τέλος στο Mutua Madrilena Open της Μαδρίτης θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη σημερινή κλήρωση του δεύτερου χωμάτινου τουρνουά της εφετινής σεζόν.

Με βάση την εξαιρετική κατάσταση που διανύει ο Έλληνας πρωταθλητής και το αποτέλεσμα της κλήρωσης όλοι οι αντίπαλοι που έχει μέχρι και την ημιτελική φάση είναι στα μέτρα του.

Το νο 4 του ταμπλό θ΄ αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης έναν εκ των Μπενουά Περ ή Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Εφόσον περάσει στην φάση των «16» θα βρει μπροστά τους έναν εκ των Αλιασίμ, Νόρι, Ρουντ ή Κραϊνοβιτς.

Αν τα καταφέρει κι εκεί, τότε στους προημιτελικούς κανένας από τους πιθανούς αντιπάλους του δεν τον τρομάζει, με τους Σβάρτσμαν, Καράτσεφ, Φούτσοβιτς ή Σαποβάλοφ να είναι οι επικρατέστεροι.

Στους ημιτελικούς διασταυρώνεται με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος δεν έχει δώσει εφέτος κανέναν αγώνα στο χώμα, τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ή τον Ματέο Μπερετίνι.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, η κλήρωση δεν “ χαμογέλασε” ιδιαίτερα στο Νο1 του ταμπλό και πρόσφατο πρωταθλητή της Βαρκελώνης, Ράφαελ Ναδάλ. Η Μαδρίτη, παραδοσιακά, είναι η λιγότερο επιτυχημένη χωμάτινη διοργάνωση για τον 34χρονο θρύλο, με πέντε κατακτήσεις.

Πιθανότατα ο «βασιλιάς του χώματος» θα ξεκινήσει την πορεία του απέναντι στον 18χρονο, Κάρλος Αλκαράζ, εφόσον ο τελευταίος ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντριάν Μαναρινό.

Στον 3ο γύρο, ο Ναδάλ ίσως παίξει κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ, ενώ στα προημιτελικά έχει πληθώρα πιθανών αντιπάλων (Ζβέρεφ, Νισικόρι, Χουρκάτς, Κατσάνοφ). Στους ημιτελικούς, Ρούμπλεφ ή Τιμ φαντάζουν τα μεγαλύτερα εμπόδια για τον Ισπανό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ