«Σαρωτικός» ο Τσιτσιπάς, παρέσυρε τον Περ (2-0)

«Σαρωτικός» ο Τσιτσιπάς, παρέσυρε τον Περ (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-2 του Γάλλου και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που γίνεται στην Μαδρίτη.

Με… σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 6-1, 6-2 του Μπενουά Περ και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Madrid Masters. Στους «16» ο συμπατριώτης μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρουντ –Νισιόκα και το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/5), με έπαθλο μια θέση στην τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 3η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά σε τέσσερα παιχνίδια με τον Μπενουά Περ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και είχε πετύχει σπουδαίες νίκες σε μεγάλα τουρνουά, αλλά φέτος πραγματοποιεί τραγική χρονιά.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά και πέτυχε από νωρίς μπρέικ. Προηγήθηκε με 2-0 και στη συνέχεια με 3-0.  Ο Γάλλος μείωσε σε 3-1, αλλά ο Στέφανος έφτασε γρήγορα στο 4-1. Με νέο μπρέικ μάλιστα ο Τσιτσιπάς βρέθηκε στο 5-1 και λίγο αργότερα πήρε το πρώτο σετ με 6-1.

Στην αρχή του δεύτερου σετ οι δύο τενίστες πέτυχαν από ένα μπρέικ (1-1) και πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 2-2. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος πέτυχε μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 3-2. Στη συνέχεια ο συμπατριώτης μας σέρβιρε σωστά πήρε αέρα δύο γκέιμ (4-2). Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στο 6-2 και να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ