Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-2) του Μάριν Τσίλιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στη Ρώμη.

Την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στη Ρώμη πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στον Μάριν Τσιλιτς και με μια πολύ καλή εμφάνιση ξεπέρασε το εμπόδιο του πανύψηλου Κροάτη, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-5, 6-2).

Ο Στέφανος έκανε το καθήκον του απέναντι στον Τσίλιτς και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπερετίνι-Μίλμαν.

Το πρώτο σετ ήταν ένα ντέρμπι, με τον Τσιτσιπά στο 6ο γκέιμ να έχει μπρέικ πόιντ. Ο Τσίλιτς, όμως, κατάφερε να το «σβήσει» και να ισοφαρίσει σε 3-3. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι το 6-5, όταν ο Στέφανος έκανε μπρέικ και με 7-5 έκανε το 1-0 στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ ο Ελληνας τενίστας κυριάρχησε στο κορτ και προηγήθηκε με 3-0. Ο Τσίλιτς μείωσε σε 3-1, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε. Εφτασε στο 5-2 και στη συνέχεια με νέο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 2-0 στα σετ, πανηγυρίζοντας τη νίκη – πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ