«Καθάρισε» Μπερετίνι ο Στέφανος και τώρα Τζόκοβιτς στους «8» (2-0, vid)

«Καθάρισε» Μπερετίνι ο Στέφανος και τώρα Τζόκοβιτς στους «8» (2-0, vid)

Τι και αν έπαιζε με το Νο.8 της Παγκόσμιας Κατάταξης; Τι και αν αγωνιζόταν εκτός έδρας; Παρά το πρώτο... χιτσκοκικό σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ματέο Μπερετίνι στο δεύτερο και με 2-0 πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Italian Open.

Τι και αν έπαιζε με το Νο.8 της Παγκόσμιας Κατάταξης; Τι και αν αγωνιζόταν εκτός έδρας; Παρά το πρώτο… χιτσκοκικό σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ματέο Μπερετίνι στο δεύτερο και με 2-0 (7-6, 6-2) πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Italian Open. Μία ώρα και 37 λεπτά διήρκεσε ο αγώνας.

Μπορεί κάποιος που βλέπει μόνο το σκορ να νομίζει πως ο Τσιτσιπάς είχε ένα χαλαρό μεσημέρι Πέμπτης κόντρα στον Ιταλό. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο Μπερετίνι είναι Νο.8 στην Παγκόσμια Κατάταξη (Νο.5 ο Στέφανος) και στο πρώτο σετ οι δύο παίκτες πήγαιναν… game-game. Ένα πραγματικό ντέρμπι!

Ο Ιταλός δυσκόλεψε πάρα πολύ τον Τσιτσιπά στο πρώτο σετ, φτάνοντάς το μέχρι το tie break. Εκεί ο Μπερετίνι πήγε να κάνει το 1-0, προηγήθηκε 3-1, αλλά κάπου εκεί… γύρισε ο διακόπτης και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Με σερί 6-0 ο Έλληνας τενίστας πήρε το tie break και το σετ, έκανε το 1-0 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα νίκης-πρόκρισης. Στο δεύτερο σετ το 6-2 τα λέει όλα. Απόλυτα κυρίαρχος ο Τσιτσιπάς «καθάρισε» τον Μπερετίνι και πλέον περιμένει αύριο Παρασκευή (14/5) στον προημιτελικό του τουρνουά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με φόντο τους «4» του Masters 1000 της Ιταλίας.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ