Τσιτσιπάς: «Πρέπει να είμαι πολύ καλός για να φτάσω στον τελικό»

Τσιτσιπάς: «Πρέπει να είμαι πολύ καλός για να φτάσω στον τελικό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Λιόν, θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Μουσέτι και τόνισε ότι πρέπει να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο για να φτάσει στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα στον προημιτελικό στο Lyon Open με 2-0 σετ και θα παίξει το Σάββατο (15:00, Cosmote Sport6) με τον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι για μια θέση στον τελικό της Κυριακής.

O Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του μετά από την πρόκριση στους «4» στο Lyon Open τόνισε ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ιταλό και πως θα πρέπει να αγωνιστεί πολύ καλά για να φτάσει μέχρι και τον τελικό.

«Έβαλε πολύ πίεση στο παιχνίδι ο Νισιόκα», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Έπαιξε καλά είναι από τους καλύτερους αριστερόχειρες στο tour και έχει χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Έδωσε τη μάχη του».

Οσον αφορά τον 19χρονο Λορέντζο Μουσέτι που είχε κερδίσει με 6-1, 6-3 στον ημιτελικό στο Ακαπούλκο πριν από 2 μήνες είπε: «Θα είναι άλλο παιχνίδι. Είναι άλλη η επιφάνεια. Ήταν σκληρή και τώρα είναι χώμα. Πρέπει να είμαι καλός για να φτάσω στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ