Ανατροπή και τώρα τελικός για τον Τσιτσιπά (1-2)

Ανατροπή και τώρα τελικός για τον Τσιτσιπά (1-2)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «αγρίεψε» μετά το πρώτο χαμένο σετ και στη συνέχεια έφτασε στην ολική ανατροπή κόντρα στον Λορέντζο Μουσέτι (3-6, 6-4, 6-0), εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό της Λιόν.

Η απώλεια του πρώτου σετ έφερε την εκπληκτική αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «καθάρισε» τον Λορέντζο Μουσέτι (3-6, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε στον τελικό της Λιόν.

«Φουλάρει» για τον έβδομο τίτλο της καριέρας του ο Τσιτσιπάς, ο οποίος περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κάμερον Νόρι και τον Καρέν Χατσάνοφ για να κοντραριστεί στο 16ο τελικό της καριέρας του.

Ο 22χρονος με ένα κακό service game όταν το παιχνίδι ήταν στο 2-2 έδωσε το μπρέικ στον Ιταλό και στη συνέχεια παρότι προσπάθησε να το πάρει πίσω δεν τα κατάφερε, με τον Μουσέτι να παίρνει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ ο 19χρονος μπορεί να είχε πρώτος μπρέικ πόιντ, όμως το μπρέικ το έκανε τελικά ο Τσιτσιπάς και προηγήθηκε με 3-1. Ο Μουζέτι απάντησε στο 4-2, όμως με δύο διαδοχικά γκέιμ ο Στεφ ισοφάρισε.

Στο τρίτο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και έκανε… πλάκα. Συγκεκριμένα δεν έχασε ούτε ένα γκειμ και έφτασε στη νίκη σε μια αναμέτρηση που διήρκησε 1 ώρα και 42 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό ο Στέφανος θα είναι το ακλόνητο φαβορί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος του και μένει να δούμε αν θα φτάσει στην κατάκτηση του έβδομου τίτλου της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ