Ο Μεντβέντεφ στον δρόμο του Τσιτσιπά!

Ο Μεντβέντεφ στον δρόμο του Τσιτσιπά!

Ο Ρώσος απέκλεισε τον Κριστιάν Γκάριν στα τρία σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ρώσος τενίστας παίζοντας εκπληκτικό τένις κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 7-5) τον… χωματά, Κριστιάν Γκαρίν και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «8» του γαλλικού γκραντ σλαμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ελληνα τενίστα.

Ο Μεντβέντεφ ξεπέρασε για πλάκα το εμπόδιο του Χιλιανού, ο οποίος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστικός και να βρει «αντίδοτο» στα βαριά χτυπήματα του Ρώσου. Το όνομά του Γκάριν μπήκε στη λίστα των… θυμάτων του Ντανίλ, ο οποίος για να φτάσει μέχρι τους «8» έχει αποκλείσει τους Μπούμπλικ, Πολ και Οπέλκα, ενώ έχει χάσει μόλις ένα σετ.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ, με τον Ρώσο να έχει 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Η μοναδική νίκη που έχει πετύχει ο Στέφανος απέναντι στον Ντανίλ ήταν το 2019 στα ATP Finals στο Λονδίνο. Μετέπειτα μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο. Τελευταία φορά έπαιξαν φέτος στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, όπου επικράτησε ο Μεντβέντεφ με 3-0 σετ.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (8/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ