Το υπέροχο μήνυμα του Γαβαλά για τον Τσιτσιπά (pic)

Το υπέροχο μήνυμα του Γαβαλά για τον Τσιτσιπά (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του αναφέρθηκε με υπέροχα λόγια στον Στέφανο Τσιτσιπά και την εξαιρετική πορεία που έκανε στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Σέρβο με 3-2 σετ. Ο Έλληνας τενίστας ήταν τρομερός σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο Παρίσι, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά να υποκλίνεται μετά την καταπληκτική παρουσία του μέχρι τον τελικό του γαλλικού γκραν σλαμ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έφηβος ήταν όταν «άνοιγε τα φτερά» του για να παίξει στα κορυφαία τουρνουά τζούνιορς του εξωτερικού. Τότε μας έλεγε πως είχε ως στόχο να γίνει μία ημέρα Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το βράδυ της 13ης Ιουνίου του 2021 και λίγο πριν σβήσουν οι προβολείς στο Παρίσι, ο Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς στεναχωρημένος. Ενδεχομένως και θυμωμένος που δεν τα κατάφερε. Ξεκάθαρη απόδειξη πως ήταν έτοιμος να πετύχει αυτό που για εμάς φάνταζε αδιανόητο για έναν Έλληνα τενίστα: να διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό του Roland Garros απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους αθλητές.

Όχι όμως και για τον Στέφανο. Η ετοιμότητά του ήταν αποτέλεσμα δουλειάς πολλών χρόνων σε σωματικό, αλλά και πνευματικό επίπεδο, έχοντας την οικογένειά του διαρκώς στο πλευρό του. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφή μπορεί να γίνει δική του, καθώς κοιτάζει με πίστη το μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει να δουλέψει και να προπονηθεί περισσότερο. Άλλα τρία σκαλοπάτια έχει να ανέβει για να τον καμαρώσουμε εκεί!

Στο πρόσωπό του, η παγκόσμια τενιστική κοινότητα βλέπει πια έναν από τους διαδόχους των τριών κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών, του Φέντερερ, του Ναδάλ και του Τζόκοβιτς, με τους συνολικά 59 τίτλους γκραν σλαμ. Βαρύ φορτίο… Αλλά δείχνει ικανός να το αναλάβει και να τα καταφέρει έχοντας πίστη, εργατικότητα και σχέδιο. Το δύσκολο, μοναχικό αλλά συνάμα υπέροχο ταξίδι του συνεχίζεται, δίνοντας ένα διδακτικό παράδειγμα για τον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και για τη ζωή γενικότερα».

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ