Σάκκαρη από… άλλον πλανήτη «σάρωσε» τη Ρας και προκρίθηκε! (2-0)

Σάκκαρη από… άλλον πλανήτη «σάρωσε» τη Ρας και προκρίθηκε! (2-0)

Άψογη εμφάνιση από τη Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί άνετα 2-0 σετ της Ολλανδέζας Αράντξα Ρας σε 49 λεπτά και να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Wimbledon.

Ούτε 50 λεπτά δεν χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη…

Άψογη εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία επικράτησε άνετα 2-0 σετ της Ολλανδέζας Αράντξα Ρας σε 49 (!) λεπτά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Wimbledon.

Πραγματικά εντυπωσιακή, συνεχίζει από εκεί που το άφησε. Από το Roland Garros δηλαδή και την καταπληκτική πορεία έως τα ημιτελικά του γαλλικού Grand Slam. Τώρα βάζει πλώρη για μία ανάλογη (γιατί όχι και καλύτερη) πορεία στη Βρετανία!

Τα σημερινά στατιστικά της Σάκκαρη θα τα ζήλευε και η… Σερένα Γουίλιαμς στα καλά της χρόνια! Πραγματικά αψεγάδιαστη η «Sak-attack»! 15/15 κερδισμένοι πόντοι στο πρώτο σερβίς! 13/17 κερδισμένοι πόντοι στο δεύτερο σερβίς, με τους 3 από τους 4 πόντους να τους χάνει από δικό της λάθος και όχι από την αντίπαλο. Με λίγα λόγια… μόνη της έπαιζε η Σάκκαρη! Επίσης, οι 7 άσοι της Ελληνίδας αθλήτριας, το 55-25 σε συνολικούς πόντους και τα μόλις 14 αβίαστα λάθη στον αγώνα, ήταν λογικό να οδηγήσουν στην, ίσως, πιο εύκολη νίκη της καριέρας της σε Grand Slam!

To 6-1, 6-1 δεν επιδέχεται περαιτέρω αμφισβήτησης, με τη Σάκκαρη πλέον να περιμένει στον δεύτερο γύρο του Wimbledon μία εκ των Ρότζερς (ΗΠΑ, Νο.46) ή Στόζουρ (Αυστραλία (Νο.166).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ