Ετοιμος να γίνει «Βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς (vids)

Ετοιμος να γίνει «Βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόλε θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 20ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του κόντρα στον Μπερεντίνι, θέλοντας να πιάσει στην κορυφή τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Ημέρα αθλητικών events σήμερα στο Λονδίνο, με την πρωτεύουσα της Αγγλίας να φιλοξενεί σήμερα τον τελικό του Wimbledon στις 16:00 αλλά και τον τελικό του Euro στις 22:00 στο Γουέμπλει. Στο κεντρικό κορτ του σπουδαιότερου τουρνουά τένις, φιλοξενείται σήμερα ο τελικός των ανδρών ανάμεσα στον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

Ο Νόλε θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 20ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του, πιάνοντας στον στην κορυφή τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπερετίνι θα παίξει για 1η φορά στην καριέρα του σε τελικό Γκραν Σλαμ και θέλει να εκπλήξει το φίλαθλο κοινό του τένις παγκοσμίως.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί Ιταλός τενίστας στον τελικό του Wimbledon από το μακρινό 1877. Ο Μπερετίνι θα προσπαθήσει να καταφέρει έναν άθλο απέναντι στον αυτοκράτορα Νόβακ Τζόκοβιτς, των 19 Γκραν Σλαμ. Μάλιστα τα τελευταία 4 χρόνια έχει χάσει μόνο σε έναν τελικό μεγάλου τουρνουά, στον τελικό του Roland Garros, από τον βασιλιά των χωμάτινων κορτ, Ράφα Ναδάλ. Ο «Νόλε» με νίκη απόψε φτάνει τα 6 Wimbledon, ενώ έχει 9 Australian Open (ρεκόρ), 3 US Open και 2 Roland Garros.

Η προϊστορία των δύο σημερινών φιναλίστ είναι είναι μικρή, έχοντας αναμετρηθεί μόλις 2 φορές, με τον Σέρβο να έχει επικρατήσει και στις δύο περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ