Τσιτσιπάς: Παραμένει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Τσιτσιπάς: Παραμένει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον Κραΐνοβιτς με 2-1 σετ, στο τουρνουά του Αμβούργου, συνεχίζει να βρίσκεται στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης με 8030 βαθμούς πίσω από τον Ράφαελ Ναδάλ που κατέχει την 3η θέση.

Μπορεί να αποκλείστηκε, ωστόσο παραμένει στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ATP European Open που διεξάγεται στο Αμβούργο, ωστόσο η ήττα του δεν τού κόστισε την 4η θέση στο ATP Ranking. Ο Τσιτσιπάς με 8030 βαθμούς παραμένει στο νούμερο 4 πίσω από τον τρίτο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος συγκεντρώνει 8270 βαθμούς.

Το top 10 του ranking δεν σημείωσε αλλαγές, ωστόσο ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, που απέκλεισε τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά, ανέβηκε 10 θέσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο νούμερο 34 της παγκόσμιας κατάταξης. Η νίκη του με 2-1 σετ απέναντι στον 22χρονο Έλληνα τενίστα, τού έδωσε ώθηση αλλά και θέσεις στο ranking.

Από την άλλη πλευρά, στο top 20, ο Ισπανός Πάμπλο Καρένιο Μπούστα κέρδισε δύο θέσεις και ανέβηκε στο νούμερο 11, ενώ ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ στο νούμερο 14 αντίστοιχα.

Στο top 100 αξιοσημείωτο ήταν το νέο carreer high του Φεντερίκο Κόρια, φιναλίστ του τουρνουά του Μπαστάντ που ανέβηκε στο νούμερο 62, κερδίζοντας ουσιαστικά 15 θέσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ