Το πάλεψε η Σάκκαρη αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup (1-2)

Το πάλεψε η Σάκκαρη αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup (1-2)

Την ήττα με 2-1 σετ από την Βικτόρια Αζαρένκα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία λύγισε στο tierbreak του 3ου σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup

Το πάλεψε η Μαρία Σάκκαρη αλλά τελικά μετά από υπερπροσπάθεια ηττήθηκε από την πολύπειρη Βικτόρια Αζαρένκα με 2-1 σετ(4-6, 6-4, 6-7) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup.

Το πρώτο σετ άρχισε με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς του στα τέσσερα πρώτα γκέιμ, πριν έρθει η Αζαρένκα για να κάνει το μπρέικ και το 2-3. Η απάντηση της Σάκκαρη όμως ήταν άμεση και το 3-3 ήρθε πολύ γρήγορα. Ξανά όμως η Λευκορωσίδα με δύο απανωτά γκέιμ έκανε το 3-5. Η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε για το 4-5, όμως η αντίπαλος της ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το 4-6 και το 0-1 στα σετ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο δεύτερο σετ, κάνοντας το μπρέικ και το 2-0, όμως η Αζαρένκα δεν έχασε τη συγκέντρωση της και ισοφάρισε αμέσως. Η συνέχεια όμως ήταν εξαιρετική για την Ελληνίδα τενίστρια που έφτασε στο 2-5, για να επικρατήσει τελικά με 6-3 και να ισοφαρίσει σε 1-1, με τα πάντα να κρίνονται στο τελευταίο σετ.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Ελληνίδα, η οποία κάνοντας break με το καλημέρα, πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του ματς. Μάλιστα, η Σάκκαρη υπερασπιζόμενη το σερβίς της ήταν μπροστά σε ένα σημείο με 3-1 στα γκέιμ. Εκεί όμως ξύπνησε η Λευκορωσίδα η οποία έκανε break με την σειρά της και πέρασε μπροστά με 5-4. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tiebreak, όπου η Αζαρένκα ήταν καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη, κάτι που στο τέλος της έδωσε την νίκη και την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Τα σετ: 4-6, 6-3. 6-7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ