Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Κάσπερ Ρουντ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε πολύ εύκολα 0-2 (1-6, 4-6) σετ του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup του Καναδά.

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 0-2 σετ (1-6, 4-6) τον Κάσπερ Ρουντ και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Rogers Cup που διεξάγεται στον Καναδά.

Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από τον αντίπαλο του και ειδικά στο πρώτο σετ ήταν καταιγιστικός χάνοντας μόλις ένα γκέιμ, ενώ με εξαιρετικό τένις πήρε και το δεύτερο για να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και στο live του αγώνα*

Ο Τσιτσιπάς μπήκε στον αγώνα φουριόζος και πανέτοιμος ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώρια αντίδρασης στον Ρουντ. Ο Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του χωρίς προβλήματα και προχώρησε σε δύο μπρέικ απέναντι στον Νορβηγό ώστε να φτάσει ιδιαίτερα γρήγορα στο 0-5 τα γκέιμ. Ο αντίπαλος του «Στεφ» πήρε το επόμενο γκέιμ, όπως ο Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύθηκε και στη συνέχεια έκανε το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστας μας πρόσφεραν έναν πιο αμφίρροπο αγώνα, καθώς κρατούσαν το σερβίς τους και έβγαλαν κάποιες εντυπωσιακές φάσεις. Το παιχνίδι βρέθηκε στην ισοπαλία 4-4 στα γκέιμ, όμως σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος, έκανε το πολυπόθητο μπρέικ, και τελικά διαμόρφωσε το 4-6 για το 0-2 σετ, περνώντας στα ημιτελικά του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ