Ζβέρεφ – «Ο Τσιτσιπάς είναι σε απίστευτη φόρμα»

Ζβέρεφ – «Ο Τσιτσιπάς είναι σε απίστευτη φόρμα»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δήλωσε ενόψει του ημιτελικού στο Μaster του Σινσινάτι απέναντι στον Τσιτσιπά, πως ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα.

O Aλεξάντερ Ζβέρεφ είναι το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να υπερκεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό στο ATP Tour.

Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 2-1 τον Καναδό Οζιέ – Αγιασίμ και θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα τον Γερμανό, νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και χρυσό Ολυμπιονίκη στο Τόκιο.

Ο Ζβέρεφ αποθέωσε τον Τσιτσιπά στις δηλώσεις του πριν τον μεταξύ τους αγώνα, λέγοντας πως ο Έλληνας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση: «Οι αγώνες δεν θα γίνουν ευκολότεροι. Νομίζω ότι ο Στέφανος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή και ανυπομονεί να παίξει και αυτόν τον αγώνα επειδή είμαστε μπροστά του US Open. Θα πρέπει να παίζουμε το καλύτερο τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας»

Παράλληλα, είπε αναφορικά με τον επερχόμενο ημιτελικό: «Όταν βρίσκεσαι στα ημιτελικά ενός Masters, παίζεις το καλύτερο τένις. Απλώς νιώθω ότι όταν παίζω στα καλύτερά μου, μπορώ να ανταγωνιστώ και να νικήσω οποιονδήποτε. Αλλά νομίζω ότι και ο Στέφανος αισθάνεται το ίδιο. Ο καλύτερος παίκτης θα κερδίσει αύριο και ανυπομονώ γι αυτό».

Στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά στο Σινσινάτι, ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ