Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα, υπάρχει φωτιά και συναίσθημα»

Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα, υπάρχει φωτιά και συναίσθημα»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τόνισε πως στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο Τσιτσιπα υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε μία εκπληκτική…επιστροφή, νίκησε με 6-4, 3-6, 7-6 (4) τον Στέφανο Τσιτσιπά, επεκτείνοντας το σερί νικών του σε 10 αγώνες, για να φτάσει στον τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, όπου θα αναμετρηθεί (01:00), με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, νικητή με ανατροπή, τα 2-6,6-3,6-3 του Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«Μόλις πέτυχα το πρώτο break στο 2-4, σκέφτηκα ότι έχω την ευκαιρία μου και ένιωσα ότι δεν σέρβιρε πολύ καλά και πως ήμουν μέσα στα ράλι. Μου θύμισε λίγο την νοοτροπία που είχα απέναντι στον Νόβακ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε αρχικά ο Ζβέρεφ, που δεν είχε κερδίσει έναν αγώνα στο τουρνουά σε έξι προηγούμενες εμφανίσεις.

Στη συνέχεια μιλώντας για τα παιχνίδια με τον Στέφανο τόνισε: «Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα, υπάρχει πολλή φωτιά και συναίσθημα εκεί. Και πριν από το US Open δεν θέλαμε να δώσουμε τίποτα ο ένας στον άλλο, κάτι που έδειξε ο αγώνας. Ήταν μια μεγάλη μάχη και οι τελευταίοι αγώνες που κάναμε ήταν έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ