Αμφίβολος ο Ναδάλ για Βασιλεία

Αμφίβολος ο Ναδάλ για Βασιλεία

Ο μεγάλος Ισπανός τενίστας μετά τον τελικό του Shanghai Rolex Masters και την ήττα του από τον Ρότζερ Φέντερερ, φάνηκε προβληματισμένος με την κατάσταση του γονάτου του που ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή στα επόμενα τουρνουά. Στον τελικό της Σανγκάης κατά την ήττα από τον μεγάλο του αντίπαλο Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 (6-4, 6-3) φαίνεται […]

Ο μεγάλος Ισπανός τενίστας μετά τον τελικό του Shanghai Rolex Masters και την ήττα του από τον Ρότζερ Φέντερερ, φάνηκε προβληματισμένος με την κατάσταση του γονάτου του που ίσως του κοστίσει τη συμμετοχή στα επόμενα τουρνουά.

Στον τελικό της Σανγκάης κατά την ήττα από τον μεγάλο του αντίπαλο Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 (6-4, 6-3) φαίνεται πως είχε ενοχλήσεις στο πονεμένο του γόνατο και το είχε δεμένο με ειδικό επίδεσμο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά τον αγώνα ερωτηθείς σχετικά ε την κατάστασή του ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό τώρα, συγγνώμη. Μετά από μια ήττα σε τελικό, δεν είναι η στιγμή για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Δεν ανησυχώ πάντως. Δεν ξέρω για τη Βασιλεία. Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ αυτό τώρα και δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή».

Ο Ναδάλ είναι σε θέση ισχύος για το Νο.1 στην κατάταξη μέχρι το τέλος της χρονιάς εξ’ αιτίας των τρομερών αποτελεσμάτων του το τελευταίο διάστημα με κερασάκι στην τούρτα την κατάκτηση του US Open και έτσι έχει την άνεση να… θυσιάσει κάποια τουρνουά για να προστατέψει τα λαβωμένα πόδια του από περιττές καταπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ