Η προπόνηση του Τσιτσιπά υπό το βλέμμα του Μουράτογλου (vid)

Η προπόνηση του Τσιτσιπά υπό το βλέμμα του Μουράτογλου (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του USTA Billie Jean King National Tennis Center υπό το βλέμμα του σπουδαίου Πάτρικ Μουράτογλου.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο US Open.

Ο συμπατριώτης μας, ο οποίος την Δευτέρα (30/8) θα αντιμετωπίσει τον άλλοτε Νο.1 του κόσμου, Αντι Μάρεϊ, για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, το Σάββατο προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του USTA Billie Jean King National Tennis Center υπό το βλέμμα του Πάτρικ Μουράτογλου. Ο 51χρονος είναι στο προπονητικό τιμ του Ελληνα τενίστα και μάλιστα ανέβασε στα social media τα σχετικά βίντεο από την προπόνηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο σπουδαίος Πάτρικ Μουράτογλου τα τελευταία χρόνια βοηθάει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του τον 23χρονο τενίστα, με τον προπονητή της Σερένα Γουίλιαμς να βρίσκεται στο τιμ του συμπατριώτη μας, μαζί φυσικά με τον πατέρα του Στέφανου, Απόστολο. Όπως και στα περισσότερα μεγάλα τουρνουά, ο Πάτρικ Μουράτογλου θα βρίσκεται στο box του Στέφανου, με τον Ελληνα τενίστα να θέλει να… σπάσει την κατάρα που τον κυνηγάει!

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ