Τένις : Ιστορική διάκριση για την Οζάκα

Τένις : Ιστορική διάκριση για την Οζάκα

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Ναόμι Οζάκα. Η 20χρονη τενίστρια και Νο.44 στον κόσμο είχε νικήσει τη Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «16» και σήμερα επιβλήθηκε της Τσέχας Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.5) με 6-2, 6-3. Έτσι, έγινε η πρώτη τενίστρια από την Ιαπωνία που φτάνει σε ημιτελικό Premier Mandatory τουρνουά. Η Οζάκα απέκλεισε στον δρόμο της […]

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Ναόμι Οζάκα. Η 20χρονη τενίστρια και Νο.44 στον κόσμο είχε νικήσει τη Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «16» και σήμερα επιβλήθηκε της Τσέχας Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.5) με 6-2, 6-3. Έτσι, έγινε η πρώτη τενίστρια από την Ιαπωνία που φτάνει σε ημιτελικό Premier Mandatory τουρνουά.

Η Οζάκα απέκλεισε στον δρόμο της τις Μαρία Σαράποβα, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και τώρα παρουσιάζεται μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Να μονομαχήσει για την πρόκριση στον τελικό με τη Σιμόνα Χάλεπ, (Νο.1), που νίκησε δύσκολα την Κροάτισσα Πέτρα Μάρτιτς με 6-4, 6-7(5), 6-3.

Ο έτερος ημιτελικός του τουρνουά θα προκύψει από τους αγώνες Βίνους Γουίλιαμς-Σουάρεθ Ναβάρο, Κέρμπερ-Κασάτκινα, που θα διεξαχθούν απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ