US Open – Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «16» οι Σβέρεφ, Τζόκοβιτς

US Open – Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «16» οι Σβέρεφ, Τζόκοβιτς

Αλεξάντερ Σβέρεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν δύσκολο έργο απέναντι στους Τζακ Σοκ και Κέι Νισικόρι αντίστοιχα, αλλά προκρίθηκαν στους «16» του US Open

Είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για το φετινό US Open και η πορεία τους συνεχίζεται.

Αλεξάντερ Σβέρεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να είχαν δύσκολο έργο απέναντι στους Τζακ Σοκ και Κέι Νισικόρι αντίστοιχα, αλλά αμφότεροι πήραν την πρόκριση για τους «16» του US Open.

Ο Σβέρεφ αν και έχασε το εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έκαμψε την αντίσταση του Σοκ με τον Αμερικανό να αποσύρεται λόγω τραυματισμού στο γοφό κατά τη διάρκεια του 4ου σετ.

Ο Γερμανός Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τη νίκη με 3-1 σετ (3-6, 6-2, 6-3, 2-1) και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ιταλό Νο.16 της κατάταξης, Γιάνικ Σίνερ.

Δύσκολη πρόκριση και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος επιβλήθηκε του Κέι Νισικόρι με 3-1 σετ (6-7 (4), 6-3, 6-3, 6-2) και μάλιστα με ανατροπή έπειτα από 3 ώρες και 32 λεπτά παιχνιδιού

Ο «Νόλε» δυσκολεύτηκε αρκετά, πράγμα που αποδεικνύεται από τα πολλά αβίαστα λάθη που είχε, όμως εν τέλει βρήκε τις λύσεις απέναντι στον Ιάπωνα του οποίου το κακό 2ο σερβίς αποδείχθηκε καταλυτικό για την έκβαση του αγώνα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η 17 συνεχόμενη νίκη του Τζόκοβιτς κόντρα στο Νο.56 της κατάταξης. Στους «16», ο 34χρονος Σέρβος θα παίξει με τον Τζένσον Μπρούκσμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ