Συγκινήθηκε η Σάκκαρη – «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Συγκινήθηκε η Σάκκαρη – «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανώς συγκινημένη στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση στους «8» του US Open, τόνισε ότι έγινε πραγματικότητα ένα όνειρό της.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 σετ την Μπιάνκα Αντρέεσκου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Μετά το τέλος του ματς η Ελληνίδα πρωταθλητρια μίλησε για τη νίκη της, εμφανώς συγκινημένη, ενώ υπογράμμισε πως είναι «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη της επί της Αντρέεσκου μετά το Μαϊάμι: «Ήμουν προετοιμασμένη για ένα τάι μπρέικ στο 3ο σετ. Το είχα πει και στον προπονητή μου. Από τη στιγμή που ήρθε πιο εύκολα, μου κάνει. Λατρεύω αυτό το κορτ. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Παίζω και με το κοινό. Ήταν τόσο καλό και για τις δυο μας. Συγγνώμη για τη συγκίνησή μου».

Για το πώς κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι: «Ήξερα ότι έχασα το 1ο γιατί έκανα κάποια πράγματα λάθος. Δεν ήμουν πολύ γενναία. Ήθελα πραγματικά να κερδίσω. Συγγνώμη, δυσκολεύομαι να μιλήσω. Ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα».

Για τα προβλήματα τραυματισμού που είχε η αντίπαλός της: «Έλεγα στον εαυτό μου να επικεντρωθώ στη δική μου απόδοση, επειδή είναι δύσκολο να παίζεις με τραυματισμένο αντίπαλο. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να κυνηγήσω τις μπάλες. Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω σε βραδινό πρόγραμμα στο τουρνουά».

Για την παρουσία της μητέρας της, Αγγελική Κανελλοπούλου, στις εξέδρες: «Είναι πρώην αθλήτρια. Είναι πιο αγχωμένη, από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στις εξέδρες. Ποτέ δεν κοιτάει το κορτ, ίσως μερικές φορές να προσεύχεται. Είναι εδώ και οι αδερφές μου. Και οι δύο».

Για τον κόσμο που έμεινε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα: «Πριν σας πω ευχαριστώ, ελπίζω να μην έχετε μείνει μέχρι αργά και να αργήσετε στη δουλειά σας και να είμαι εγώ ο λόγος. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Τα λέμε σε δύο μέρες».

Για την προετοιμασία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δήλωσε: «Έκλαιγα σε κάποιες σκληρές προπονήσεις. Δεν μπορούσα να νιώσω τα σουτ μου, το τένις μου. Νομίζω ότι έχασα για λίγο την ταυτότητά μου και τον εαυτό μου. Βρήκα όμως τον τρόπο να επιστρέψω, με την βοήθεια της ομάδας μου και του ψυχολόγου μου. Η γενναιότητα δεν είναι κάτι που απλά λες και το κάνεις. Είναι μία διαδικασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ