Αντρεέσκου: «Έκανα ό,τι μπορούσα»

Αντρεέσκου: «Έκανα ό,τι μπορούσα»

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου τόνισε μετά την ήττα της από τη Μαρία Σάκκαρη πως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Η Μπιάνκα Αντρεέσκου ήταν έτοιμη για μία «μάχη» με την Μαρία Σάκκαρη στην φάση των «16» του US Open, όπως παραδέχθηκε, λίγο μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα, που βρήκε νικήτρια την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Το περίμενα αυτό και βγήκα με την σωστή νοοτροπία, νομίζω. Εκανα ό,τι μπορούσα», τόνισε η Καναδή πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να είχα τελειώσει σε δύο σετ τον αγώνα, γιατί είχα τις ευκαιρίες μου, αλλά το τένις είναι έτσι μερικές φορές. Παίρνω τα πάντα απ΄ αυτό το τουρνουά. Το πάλεψα πραγματικά. Αυτό ήταν τρελό. Ένιωθα κράμπες από την αρχή του τρίτου σετ και συνέχισα να παλεύω. Και για εμένα, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία».

Η 21χρονη Αντρεέσκου, κάτοχος του τίτλου το 2019, φεύγει από την Νέα Υόρκη με ρεκόρ 10-1 στις νίκες. Και δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει: «Εάν επιστρέψω εδώ, ελπίζω να μπορέσω να πάω στο 17-1 και να κατακτήσω ξανά το τουρνουά. Αλλά δεν προσπαθώ να σκεφτώ πολύ μπροστά, γιατί έχω πολύ περισσότερη δουλειά να κάνω για να φθάσω σε αυτό το επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ