Πάλεψε, αλλά «λύγισε» η Λάκη (1-2, vids)

Πάλεψε, αλλά «λύγισε» η Λάκη (1-2, vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 από την Αλεξ Εαλα, Νο.2 του κόσμου στα juniors και ολοκλήρωσε στους «16» την περιπέτειά της στο US Open.

Δεν τα κατάφερε η Μιχαέλα Λάκη. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από το Νο.2 του κόσμου στα juniors, Αλεξ Εαλα (4-6, 7-5, 6-4) και ολοκλήρωσε στoυς «16» την περιπέτειά της στο US Open.

Η 16χρονη τενίστρια είχε match point στο δεύτερο σετ, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Η Αλεξ Εαλα από τις Φιλιππίνες γύρισε το παιχνίδι, το έστειλε σε τρίτο σετ και με 6-4 πήρε τη νίκη.

Το έργο της Μιχαέλας Λάκη ήταν από την αρχή εξαιρετικά δύσκολο, καθώς είχε απέναντί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, με την Αλεξ Εαλα να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το μεγαλύτερο project της ακαδημίας του Ράφαελ Ναδάλ.

Η τενίστρια από τις Φιλιππίνες ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 σετ games, αλλά η Λάκη γύρισε το παιχνίδι. Πήρε τα επόμενα πέντε games και με 5-2 έφτασε μια… ανάσα από το 1-0. Η Αλεξ Εαλα μείωσε σε 5-4, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια παρέμεινε ψύχραιμη, κράτησε το σερβίς της και με 6-4 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Εαλα προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά η Μιχαέλα ισοφάρισε σε 4-4. Στη συνέχεια μάλιστα προηγήθηκε με 5-4 και είχε ματς πόιντ (30-40) στο σερβίς της αντιπάλου της. Η Φιλιππινέζα το έσωσε και ισοφάρισε σε 5-5, ενώ με δύο ακόμα games έφτασε στο 7-5 και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.

Στο τρίτο σετ η Μιχαέλα πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Εαλα με την ψυχολογία στα ύψη προηγήθηκε με 5-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 5-4 και σέρβιρε για το 5-5, αλλά η τενίστρια από τις Φιλιππίνες έκανε μπρέικ και με 6-4 έφτασε στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ