Φερνάντεζ – «Αυτή την ήττα θα την κουβαλάω για πολύ καιρό»

Φερνάντεζ – «Αυτή την ήττα θα την κουβαλάω για πολύ καιρό»

Η Λέιλα Φερνάντεζ μίλησε μετά τον χαμένο τελικό του US Open και τόνισε πως τη συγκεκριμένη ήττα θα την θυμάται για πολύ καιρό.

Έπειτα από τον χαμένο τελικό του US Open κόντρα στην Έμα Ραντουκάνου, η Λέιλα Φερνάντεζ ότι τη συγκεκριμένη ήττα θα την θυμάται για πολύ καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι αυτή την ήττα θα την κουβαλάω για πολύ καιρό. Νομίζω, όμως, ότι θα μου δώσει κίνητρο για να πάω καλύτερα στην προπόνηση, να πάω καλύτερα στην επόμενη ευκαιρία που θα έχω. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που αγωνίστηκα και τον τον τρόπο που ενήργησα μέσα στο court τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Βελτιώθηκα πολύ όχι μόνο τενιστικά, αλλά και συναισθηματικά και πνευματικά. Είμαι χαρούμενη, ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο καλή».

Για το τι έμαθε αυτές τις μέρες για τον εαυτό της: «Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι πως όσο πιο εξωστρεφής είμαι στο γήπεδο και προσπαθώ να αναμείξω τον κόσμο, τόσο καλύτερα παίζω. Όταν ήμουν μικρότερη, προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη, σαν τον Φέντερερ. Χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό για τον εαυτό μου, ότι παίζω καλύτερα όταν είμαι πιο εξωστρεφής και χρησιμοποιώ προς όφελός μου τον κόσμο».

Για το περιστατικό με το ιατρικό τάιμ άουτ: «Ειλικρινά, δεν ήξερα τι συνέβαινε με την Έμα. Δεν ήξερα πόσο σοβαρή ήταν η πτώση της, γι’ αυτό ρώτησα την umpire. Απλά συνέβη στην ένταση της στιγμής. Κρίμα που έγινε σε αυτή τη στιγμή για μένα, που είχα το μομέντουμ. Αλλά είναι αθλητισμός, είναι τένις. Πρέπει απλά να προχωρήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ