Ραντουκάνου – «Εκτόξευση» και στους followers στο Instagram της

Ραντουκάνου – «Εκτόξευση» και στους followers στο Instagram της

Η Έμμα Ραντουκάνου είδε τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να «εκτοξεύονται» στην κυριολεξία μετά το φετινό νικηφόρο US Open

Η Έμμα Ραντουκάνου κατέκτησε με μυθικό τρόπο το US Open 2021 κόντρα στη Λέιλα Φερνάντεζ και είδε κάθε τομέα της ζωής της να σημειώνει τρομακτική άνοδο.

Η 18χρονη Βρετανίδα ανέβηκε από το Νο. 150 του κόσμου στο Νο. 23 ενώ στα μέσα του περασμένου Ιουνίου βρισκόταν στο Νο. 361, κέρδισε 2.5 εκατ. δολάρια και ταυτόχρονα είδε τη δημοφιλία της στα social media να αυξάνεται κατακόρυφα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι followers της στο Instagram αυξήθηκαν κατά 600.000 ενώ μόνο μετά τον νικηφόρο τελικό, πήρε 250.000 ακόλουθους και πλέον έχει «σπάσει» το φράγμα του 1 εκατομμυρίου.

Για να καταλάβει κανείς ακόμα περισσότερο την τεράστια άνοδο της Ραντουκάνου στα social media, ο λογαριασμός της στο Instagram είχε μόλις 10.300 ακόλουθους πριν από το Wimbledon (28 Ιουνίου – 11 Ιουλίου), οι οποίοι έγιναν 365.000 μετά το τουρνουά του Λονδίνου στο οποίο είχε φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο.

Πλέον, έχει ένα κοινό της τάξης του εκατομμυρίου και σίγουρα θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και με ενδεχόμενες μελλοντικές επιτυχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ