Η Λάκη «λάμπει» στην ακαδημία του Μουράτογλου! (vids)

Η Λάκη «λάμπει» στην ακαδημία του Μουράτογλου! (vids)

Η 16χρονη βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα και προπονείται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου.

Τον… δρόμο που χάραξε η Μαρία Σάκκαρη ακολουθεί η Μιχαέλα Λάκη, με την 16χρονη τενίστρια να είναι χωρίς αμφιβολία το next best thing του ελληνικού τένις, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις.

Ένα «διαμαντάκι», που έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα και να φτάσει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στο Νο.1 της WTA, γεγονός που δείχνει το σπουδαίο ταλέντο της Λάκη. Η Ελληνίδα τενίστρια τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα και προπονείται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου. Του προπονητή της Σερένα Γουίλιαμς και ίσως ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Γάλλος έχει προπονήσει ο ίδιος την Μιχαέλα Λάκη, την οποία μάλιστα είχε αποθεώσει σε δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο.

«Την πρώτη φορά που είδα τη Μιχαέλα, είχε έρθει να κάνει κάποια τεστ για να μπει στην ακαδημία. Είχα πάει στα γήπεδα να δω έναν νέο αθλητή και τον είδα, δεν ήταν κακός. Σε άλλο γήπεδο άκουγα το χτύπημα της μπάλας από μια νεαρή κοπέλα. Είπα αυτή χτυπάει καλά, μου αρέσει ο χτύπος της μπάλας. Πήγα να τη δω από κοντά και την πήρα στο πρόγραμμά μου. Μετά από λίγες εβδομάδες, πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είναι πολύ συγκεντρωμένη, ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο γήπεδο. Έχει πάρα πολύ ταλέντο και είναι πολύ επιθετική», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάτρικ Μουράτογλου.

Λόγια που δείχνουν το σπουδαίο ταλέντο της Μιχαέλας Λάκη. Ένα όνομα που θα ακούμε πολύ συχνά τα επόμενα χρόνια…

Δείτε βίντεο από την προπόνηση της Λάκη στην ακαδημία του Μουράτογλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ