Σάκκαρη – «Έπαιξα εκπληκτικό τένις»

Σάκκαρη – «Έπαιξα εκπληκτικό τένις»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στην Οσταπένκο και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Οστράβα.

Σε πελάτη ευτυχίας έπλεε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Γέλενα Οσταπένκο και την πρόκριση στα προημιτελικά του indoors τουρνουά που διεξάγεται στην Οστράβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί της Λετονής, εξέφρασε τη χαρά της για την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Νο. 29 της WTA.

«Έπαιξα εκπληκτικό τένις, συνολικά ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Από την baseline έπαιξα πολύ καλά και η κίνησή μου ήταν επίσης φανταστική. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα τόσο καλά στον πρώτο μου αγώνα εδώ. Αγαπώ την Οστράβα.

Δεν ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα ερχόμουν να παίξω φέτος γιατί είχα μεγάλη πορεία στο US Open, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να έρθω και ήμουν ενθουσιασμένη με αυτό. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι πως αγαπώ αυτό το τουρνουά.

Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός, έχετε τενιστική παιδεία εδώ στην Τσεχία και ήταν πολύ όμορφα που ήρθα να παίξω με κοινό φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα τενίστρια στην on court συνέντευξή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ