Μεντβέντεφ – «Ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση, συμφωνώ με τον Τζόκοβιτς»

Μεντβέντεφ – «Ο εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση, συμφωνώ με τον Τζόκοβιτς»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σε δηλώσεις του στάθηκε στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά τον εμβολιασμό, αναφέροντας πως είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως δεν θα αποκαλύψει το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι και πως αν χρειαστεί μείνει εκτός του Australian Open.

Έτσι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στάθηκε στο πλευρό του Σέρβου τενίστα, αναφέροντας ότι δεν θα αποκαλύψει ούτε εκείνος αν έχει εμβολιαστεί, επισημαίνοντας ότι είναι απογοητευμένος από την παγκόσμια κοινωνία.

Οι δηλώσεις του Ντανίλ Μεντβέντεφ:

«Υπάρχει μεγάλος διχασμός, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν έχουν κι αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την παγκόσμια κοινωνία και με τον τρόπο που τα ΜΜΕ μεταδίδουν και ασκούν πίεση σε όλους τους ανθρώπους.

Μου άρεσε αυτό που είπε ο Νόβακ. Δήλωσε ότι ο εμβολιασμός είναι προσωπική του υπόθεση και δεν θα το δημοσιοποιήσει. Κι εγώ από την πλευρά μου αποφάσισα να μην αποκαλύψω ιατρικά προσωπικά θέματα.

Όσο για την Αυστραλία όλοι θα δουν ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι. Φυσικά οι παίκτες μπορούν να πουν ότι είναι τραυματίες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να παίξω στην Αυστραλία κι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ