Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Τιαφό

Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Τιαφό

Το παιχνίδι του Στέφανου με τον Φράνσις Τιαφό για τους «16» του τουρνουά που γίνεται στη Βιέννη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 20:30 περίπου ώρα Ελλάδας.

Στο τουρνουά που γίνεται στη Βιέννη αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας στον αγώνα του πρώτου γύρου απέκλεισε με 2-0 σετ τον φορμαρισμένο και πολύπειρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό, σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες και θέλει μεγάλη προσοχή.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (27/10), το ματς του Στέφανου με τον Φράνσις θα κλείσει το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 20:30 περίπου ώρα Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του συμπατριώτη μας με τον Αμερικανό θα ξεκινήσει μετά τις αναμετρήσεις Μονφίς-Σβάρτσμαν (15.00), Νόβακ-Σίνερ (17.00), Ντε Μινόρ-Ζβέρεφ (19.00).

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 4-1 υπέρ του συμπατριώτη μας. Τελευταία φορά έπαιξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε ένα ματς που επικράτησε ο Στέφανος με 2-0 σετ. Η μοναδική νίκη του Αμερικανού ήταν στο φετινό Γουίμπλεντον, όταν επικράτησε με 3-0.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ