Ο Χουρκάτς εξασφάλισε την 8η και τελευταία θέση στο ATP Finals

Ο Χουρκάτς εξασφάλισε την 8η και τελευταία θέση στο ATP Finals

Ο Πολωνός τενίστας εξασφάλισε την όγδοη και τελευταία θέση στο Nitto ATP Finals, που θα διεξαχθεί στο Pala Alpitour στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς εξασφάλισε την όγδοη και τελευταία θέση στο Nitto ATP Finals, που θα διεξαχθεί στο Pala Alpitour στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου, φυσικά με τη συμμετοχή και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Χουρκάτς τα κατάφερε νικώντας σήμερα τον Τζέιμς Ντάκγουορθ με 6-2, 6-7(4), 7-5 και φτάνοντας στους προημιτελικούς του Rolex Paris Masters.

Ο 24χρονος είναι ο δεύτερος Πολωνός παίκτης που κέρδισε μια θέση στη διοργάνωση στην ιστορία του τουρνουά (μετά τον δευτεραθλητή του 1976 Βόιτεκ Φίντακ) και θα κάνει το ντεμπούτο του μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία έφτασε στο νούμερο 10 της καριέρας του στην κατάταξη ATP και κατέκτησε τρία τρόπαια ATP Tour.

Ο Πολωνός θα βρεθεί επίσης για δεύτερη φορά φέτος σε ημιτελικά σε 1000άρι τουρνουά, μετά από το Miami Open, το οποίο και κατέκτησε

Θέση στο Nitto ATP Finals, έχουν εξασφαλίσει επίσης οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι, Γκάσπερ Ρουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ