Προπονητής τένις – Νοίκιαζε σπίτι κοντά στο γήπεδο και καλούσε ανήλικες για…

Προπονητής τένις – Νοίκιαζε σπίτι κοντά στο γήπεδο και καλούσε ανήλικες για…

Σε μία ώρα από τώρα ο 35χρονος προπονητής τένις θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Σε μία ώρα από τώρα ο 35χρονος προπονητής τένις θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τις αρρωστημένες του ορέξεις.
Ο ίδιος λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του εμφανίστηκε κάθετος υποστηρίζοντας πως τίποτα από όσα τον κατηγορούν οι αθλήτριές του δεν έχει συμβεί, όμως η έρευνα της αστυνομίας αποκαλύπτει πως ο 35χρονος τα είχε όλα σχεδιασμένα.

Τον παρακολουθούσαν δύο μήνες

Οι έμπειροι άνδρες της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων παρακολουθούσαν διακριτικά τον 35χρονο για τουλάχιστον 2 μήνες. Είχαν γίνει η σκιά του. Όπως προέκυψε ο κατηγορούμενος είχε νοικιάσει ένα σπίτι μόλις 100 μέτρα από το γήπεδο τένις όπου προπονούσε τα ανήλικα κορίτσια.

Καλούσε τις ανήλικες σπίτι του

Μάλιστα μετά την προπόνηση φαίνεται πως καλούσε τις ανήλικες στο σπίτι του με το πρόσχημα να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να συζητήσουν για την ανέλιξή τους στο τένις.

Κάποιες από τις ανήλικες πείθονταν και τον ακολουθούσαν, καθώς δεν φαντάζονταν ότι ο νεαρός άνδρας θα μπορούσε να τους κάνει κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε σχεδιάσει όλη την καθημερινότητά του γύρω από τις ανήλικες αθλήτριες και φέρεται είτε να τις καλούσε στο σπίτι του είτε τις πήγαινε ταξίδια στο εξωτερικό με αφορμή τουρνουά τένις.

Μέχρι αυτήν την ώρα, δύο καταγγελίες έχουν φτάσει στα χέρια των Αρχών και πρόκειται για δυο αθλήτριες του τις οποίες αποπλάνησε το 2015 και το 2020 με τα κορίτσια τότε να ήταν 14 και 15 ετών.

Στη δημοσιότητα θα δοθούν τα στοιχεία του

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες δεν αποκλείεται μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 35χρονου προπονητή, καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν τα θύματά του να είναι περισσότερα.
Συγγενής του 35χρονου δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως ο Χ δεν έχει κάνει τίποτα απ΄ όσα τον κατηγορούν. Είναι ένα καλό παιδί, που σέβεται τους μαθητές του και δεν έχει ανάγκη να κάνει τέτοια πράγματα. Είναι ομορφόπαιδο, φιλότιμο και έξυπνο. Είναι αθώος».

Σοκάρει και ο πατέρας του: «Νέο παιδί πόσο να αντισταθεί;»

Ο πατέρας του προπονητή τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών προσπάθησε να υποβαθμίσει τις καταγγελίες.
Σε δηλώσεις του στο MEGA ο πατέρας του προπονητή προσπάθησε να υποβαθμίσει τα γεγονότα, λέγοντας πως δεν έγινε βιασμός.
«Η δική του πλευρά είναι πως είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς είχε μια σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω για πόσο καιρό συνέβαινε μαζί της. Όλα είναι ένα τραγικό μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει γίνει, έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μαμάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί. Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Ούτε βιασμός υπήρξε… Η καταγγελία ήταν μόνο πως ήταν με την ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι, ερχόταν και στο σπίτι μου βασικά» είπε.

Η σύλληψη έπειτα από καταγγελία γονέων

Ο 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (04/11) σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, έπειτα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών.

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν μια εκ των αθλητριών εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στη μητέρα της, η οποία κατόπιν απευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ και του έκανε καταγγελία. Οι γονείς των παιδιών κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ